Μόνο για 1/2 ώρα : μυθιστόρημα - Λυγούδη, Φωτεινή (Ερωδιός, 2001)
Εκείνη τα είχε όλα φήμη, επιτυχία, καταξίωση. Μα μια ψυχή δοσμένη σ' εκείνον, που προσπαθούσε να τα κατακτήσει. Τα σκαλοπάτια των διαφορών τους τα κάλυψε ο έρωτας. Μα ξαναγεννήθηκαν, για να τ' ανέβει εκείνος, αποκτώντας όλα όσα δεν είχε. Και η επιτυχία του πάλι δημιουργός των αποστάσεων. Όμως ένα μεγάλο μυστικό και η αληθινή αγάπη τους, γίναν συνδετικός κρίκος που τους κράτησε μαζί για όλη τη ζωή, σε παράλληλες όμως πορείες. Ποιος είπε πως δεν υπάρχει ευτυχία. Άλλοτε έρχεται πολύ αργά και άλλοτε κρατάει πολύ λίγο.