Ψηλά τα χέρια σ' αγαπώ - Νοταρά, Ιωάννα (Σύγχρονη ελληνική λογοτεχνία, 2015)
Ποιος είναι ο «μοναχικός ληστής» που αναστατώνει την ελληνική κοινωνία; Είναι πράγματι ο γνωστός τρομοκράτης; Η ανερχόμενη δημοσιογράφος Λήδα Αργυρίου, τη ζωή της οποίας σκιάζει η εγκατάλειψη της μητέρας της, καλείται να λύσει το μυστήριο μέσα από το ρεπορτάζ της. 'Αθελά της όμως θα βρεθεί μπλεγμένη στα δίχτυα της ιστορίας που η ίδια ψάχνει. Ο φιλόδοξος Χάρης Μπάλτσας, ξεκινώντας από ένα χωριό της Αργολίδας, θα αποσπάσει τον τίτλο του διδάκτορα των οικονομικών. Όμως, δυσάρεστες εκπλήξεις θα ανατρέψουν τα σχέδιά του, ταράζοντας τη μέχρι τότε ομαλή πορεία, τόσο τη δική του όσο και της δημοσιογράφου. Ο νεαρός Αριστείδης Γκίκας θα επιστρέψει από τη μακρινή Βραζιλία στην Ελλάδα. Η παρουσία του θα συγκλονίσει την οικογένεια της Λήδας, την ίδια στιγμή που η δημοσιογράφος συγκρούεται μετωπικά με την Εριέττα, μια γυναίκα που ζει κλέβοντας τις ζωές των άλλων. Ποιο δρόμο όμως θα ακολουθήσει ο έρωτας στις ζωές τους και πώς θα καταφέρουν να επιβιώσουν σε μια χώρα που μέρα με τη μέρα αλλάζει; Ένα μυθιστόρημα μήνυμα αισιοδοξίας, που θα φωτίσει τα αδιέξοδα και θα ζεστάνει τις παγωμένες καρδιές.