Βενετικά κατάστιχα Μάνης - Μπαρδούνιας : αρχές 18ου αιώνα : τεκμήρια οικονομίας και ιστορικής δημογραφίας - Κόμης, Κώστας, 1953- (Ελληνικά Γράμματα, 1998)
ΚΟΜΗΣ ΚΩΣΤΑΣ, Βενετικά κατάστιχα Μάνης-Μπαρδούνιας (αρχές 18ου αιώνα), Τεκμήρια οικονομίας και ιστορικής δημογραφίας. Αθήνα 1998, 8ο, σελ 184. (ISBN 960-344-462-6)