Γράμματα και μηνύματα εκτελεσμένων πατριωτών : Εθνική Αντίσταση 1941-1944 (Κέδρος, 1974)
Κλείνουν 30 χρόνια από τότε που θαπρεπε να παρουσιαστούν στον Ελληνικό Λαό τούτα τα γράμματα. Όμως τριάντα χρόνια "...ετομάζετο η αρετή και εσφάζοντο οι λειτουργοί της....", η Εθνική Αντίσταση κι οι αγωνιστές της ήταν υπό διωγμό. Χρειάστηκαν μεγάλες προσπάθειες για τη συγκέντρωση και τη φύλαξη τους από τον καιρό της Κατοχής, εδώ και στους τόπους της προσφυγιάς, τρείς φορές ήταν έτοιμη σχεδόν η έκδοση - η τελευτευταία προσπάθεια πριν το περυσινό πραξικόπημα της Χούντας - το Νοέμβριο - του 1973