Ο Σεφέρης στην Πύλη της Αμμοχώστου - Κυπριανού, Σπύρος (Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, 1987)
Ομιλίες των: Δ.Ν. Μαρωνίτης -- Σάββας Παύλου -- Μιχάλης Πιερής -- Κώστας Προύσης -- Γ.Π. Σαββίδης -- Νάτια Χαραλαμπίδου -- Νίκος Χριστοδούλου