Στο καφέ ΕΝΤΡΟΠΙΑ : ποιήματα - Φαϊτάς, Βασίλειος, 1942- (Μανδραγόρας, 2017)
Ο Bασίλης Φαϊτάς, Κερκυραϊκής καταγωγής, γεννήθηκε στη Θεσσαλονίκη το 1942. Σπούδασε νομικά στο Aριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης. Eργάστηκε στην Τράπεζα της Eλλάδος ως το 2002. Παρουσιάστηκε πρώτη φορά στη λογοτεχνία στο περιοδικό «Nέα Eστία» το 1966. Ποιήματά του έχουνε μεταφραστεί στα γαλλικά και στα ιταλικά. Το βιβλίο του Στο καφέ «Εντροπία» είναι η Πέμπτη ποιητική του συλλογή που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις «Μανδραγόρας».