Μελέτες για την κρητική λογοτεχνία - Σαχίνης, Απόστολος, 1920- (Ίδρυμα Κώστα και Ελένης Ουράνη, 1995)
Κριτικές παρατηρήσεις στην Πανώρια του Χορτάτση -- Κριτικές παρατηρήσεις στη Θυσία του Αβραάμ -- Τέσσερα έργα της κρητικής λογοτεχνίας.