Τέχνη αψιμυθίωτη : μελέτη - Σταυρακοπούλου, Σωτηρία, 1957- (Μαλλιάρης Παιδεία, 2017)
Η σχέση ανάμεσα σε έναν συγγραφέα και τρεις καλλιτέχνες, που μετείχαν όλοι ενεργά στη διαμόρφωση της πνευματικής και καλλιτεχνικής φυσιογνωμίας της Θεσσαλονίκης κατά την περίοδο της μεταπολίτευσης.