Το λάβαρον : ανέκδοτες Παπαδιαμαντικές σελίδες από το αρχείο Απόστολου Γ.Παπαδιαμάντη - Παπαδιαμάντης, Αλέξανδρος, 1851-1911 (Καστανιώτης, 1989)
Περιλαμβάνει κείμενα του Αλέξανδρου Παπαδιαμάντη, κείμενα άλλων, σχόλια στα κείμενα, περιγραφή του Αρχείου Απόστολου Γ.Παπαδιαμάντη