Δικοί μας και ξένοι - Ουράνης, Κώστας, 1890-1953
Ζαν Λουί Βωντουαγιέ -- Αντρέ Τερίβ -- Φιλέας Λεμπέγκ -- Λουί Ρουσέλ -- Μωρίς Μπεντέλ -- Λε Κορμπυζιέ -- Γκομπινώ -- Πιερ Λοτί -- Βολταίρος -- Ουγκώ -- Πωλ Μπουρζέ -- Μπωντλαίρ -- Βερλαίν -- Ρεμπώ -- Αρθούρ Ρεμπώ -- Γουάλτερ Πάτερ -- Όσκαρ Ουάιλντ -- Έντγκαρ Πόε -- Σαρλώ -- Έμιλ Λούντβιχ -- Χίτλερ -- Αννα Παύλοβα -- Μπόγδαν Ράδιτσα κ.ά.