Κολάσεως εγκώμιον : αφορισμοί - Δόντας, Σπύρος (Οδός Πανός, 2003)
Στην κόλαση δεν είσαι ποτέ μόνος. Η δυσφορία είναι το βέβαιο σημάδι πως δεν είσαι μόνος. Έξω από την κόλαση, έξω από τον κόσμο, έξω από το χρόνο.