Πονήρές αφηγήσεις για τον Ράινερ Βέρνερ Φασμπιντερ - Χρηστάκης, Λεωνίδας, 1928-2009 (Δελφίνι, 1995)
Πώς περιγράφουν τον ιδιόρρυθμο σκηνοθέτη φίλοι και συνεργάτες του - Ο ίδιος για τα παιδικά του χρόνια - Τολμηρές αφηγήσεις - Οι προτιμήσεις κι οι έρωτές του - Το πάθος του για τη ζωή - Το ταξίδι του στην Ελλάδα - Το ταξίδι του στις Ηνωμένες Πολιτείες - Οι αυτοκαταστροφικές τάσεις του - Οι αντιθέσεις του με το αμερικάνικο καλλιτεχνικό κατεστημένο - Ο Βέρνερ Φασμπίντερ και οι επιδόσεις στην ομοφυλοφιλία.