Κυριακοδρόμιο : γλώσσα παιδεία παράδοση - Ράμφος, Στέλιος, 1939- (Κέδρος, 1985)
Φωνή βοώντων εν τη ερήμω Παράδοση αλήθειας, λήθη παραδόσεως Καλημέρα ήλιε, καλημέρα Νεοελληνική αφασία για το γυμνασίο Μην επιμένωμε ανθελληνικά Γεύσασθε και ίδετε Ξύλινη γλώσσα και γυάλινοι άνθρωποι Το φως ως ιμάτιον Ένα προκλητικό αδιέξοδο