Επτά φορές στην Αμοργό : διηγήματα - Κρίστη, Κρίστη (Καστανιώτη, 1992)
«Τότε το είδαν... Το πτώμα της όμορφης Γαλλίδας, τσακισμένο στον γκρεμό, σιγοκαιγόταν ανάμεσα στα πλαστικά μπουκάλια στο βάθος του σκουπιδότοπου. Ο μολυσμένος καπνός το περιτριγύριζε αηδιαστικά κι ήταν σαν να παρακολουθούσες τις λαίμαργες δυνάμεις του Κακού να ετοιμάζουν το λουκούλλειο γεύμα τους, γλείφοντας τα σκασμένα από τον ήλιο και τον αέρα χείλη τους με βουλιμία» Τι σχέση μπορεί να έχουν οι δυνάμεις του Κακού με την Πελαγία, που το φάντασμά της τρομάζει ακόμα και σήμερα τους ανυποψίαστους τουρίστες;