Άτολμοι χαρταετοί - Γυφτάκη, Μαίρη (Μανδραγόρας, 2006)
SANTE Σαν τον άρρωστο γέρο που κρύβει κάτω απ' το σεντόνι το κόκκινο πακέτο των τσιγάρων του με την ξανθιά κοπέλα στο καπάκι -κρυφή αμαρτία που περήφανο τον κάνει- έτσι στη σκέψη κρύβουμε ενδεχόμενα μυστικών απολαύσεων σαν αντίσταση στου τέλους την απλή βεβαιότητα.