Ευσέβιος Ματθόπουλος, Α. (1966). Τα πάθη του Σωτήρος και η Ανάστασις αυτού: ήτοι, ιστορία των παθών του Κυρίου εν συναρμογή εκ των τεσσάρων Ευαγγελιστών και η της αναστάσεως αυτού κατά μόνον τον Ματθαίον. Αθήναι: Αδελφότης Θεολόγων "Η Ζωή".
Styl cytowania ChicagoΕυσέβιος Ματθόπουλος, Αρχιμανδρίτης. Τα πάθη του Σωτήρος και η Ανάστασις αυτού: ήτοι, ιστορία των παθών του Κυρίου εν συναρμογή εκ των τεσσάρων Ευαγγελιστών και η της αναστάσεως αυτού κατά μόνον τον Ματθαίον. Αθήναι: Αδελφότης Θεολόγων "Η Ζωή", 1966.
Styl cytowania MLAΕυσέβιος Ματθόπουλος, Αρχιμανδρίτης. Τα πάθη του Σωτήρος και η Ανάστασις αυτού: ήτοι, ιστορία των παθών του Κυρίου εν συναρμογή εκ των τεσσάρων Ευαγγελιστών και η της αναστάσεως αυτού κατά μόνον τον Ματθαίον. Αθήναι: Αδελφότης Θεολόγων "Η Ζωή", 1966.