Το κενό και ο Διεγέρτης - Καραγιάννης, Βασίλης, 1956- (Περίπλους, 2003)
Απαλός άνεμος. Τέσσερις η ώρα το πρωί κι ένα φύλλο διστάζει. Απαλός άνεμος πέντε η ώρα το πρωί κι ένοιωσα το σκίρτημά σου. Απαλός άνεμος έξι η ώρα το πρωί κι όλο το δένδρο τραγουδάει.