Μήνυμα από την Αρουνακάλα - Brandon, Paul (Κάκτος, 1979)
Ποιος είναι ο λόφος της Αρουνακάλα, ο "λόφος του Φωτός"; Τι σημαίνει η ξεχωριστή θέση που κατέχει στη μακραίωνα ινδική παράδοση; Μέσα από τους μύθους των Ταμίλ ο λόφος αυτός προβάλλει αρχαιότερος από τα Ιμαλάια. Οι πρόποδές του γίνονται κατά καιρούς η κατοικία για πολλούς Ινδούς σοφούς και μύστες. Ο συγγραφέας αποκρυπτογραφεί το μήνυμα της Αρουνακάλα -ένα κλειδί για τον κόσμο της πνευματικής αλήθειας- και διαγράφει τη διαδρομή προς την αυτογνωσία στην οποία οδηγούνται όσοι ενστερνίζονται αυτή τη μακρινή ινδική υποθήκη.