Και Χριστός και Μαρξ : συνεντεύξεις του γάλλου δημοσιογράφου Theofilo Cabastrero με τους ιερείς, υπουργούς των Σαντινίστας - Cardenal, Fernando (Παρατηρητής, 1986)
Συνεντεύξεις του γάλλου δημοσιογράφου Theofilo Cabastrero με τους ιερείς, υπουργούς των Σαντινίστας Φερνάντο Καρντενάλ, Μιγκέλ Ντ Εσκότο, Ερνέστο Καρντενάλ.