Σίκινος μια ιστορία - Φρονίστας, Πέτρος Κ. (Μανδαγόρας, 2012)
Ό,τι ακολουθεί, γράφτηκε από νοσταλγία για τη γειτονιά των παιδικών χρόνων και τους ανθρώπους της. Τους αλησμόνητους προγόνους και τους παλιότερους απ τους σημερινούς φίλους.