Λειτουργικό για τον Νοέμβρη 1973 - Παπαθεοδώρου, Έφη (Κέδρος, 1976)
Το "Λειτουργικό" γράφτηκε και εκδόθηκε το 1976 σαν ελάχιστος φόρος τιμής στην εξέγερση των φοιτητών τον Νοέμβρη του 1973. Σήμερα επανεκδίδεται γιατί υποτιμούνται και ξεχνιούνται εύκολα οι θυσίες των αγωνιστών για την ελευθερία και τη δικαιοσύνη.