Άκου ανθρωπάκο - Reich, Wilhelm, 1897-1957 (Πύλη, 1972)
Ο Βίλχελμ Ράϊχ, εφορμά στον πνευματικό μας χώρο. Με άρθρα που αφορούν το έργο του, με αποσπάσματα κειμένων του, με αποσπάσματα κειμένων του, με την έκδοση βιβλίων του [...] ...το "Άκου, Ανθρωπάκο!" αποτελεί το πιο χαρακτηριστικό βιβλίο του Ράϊχ - σύνοψη του ήθους του και πνευματική υποθήκη.