Η μεταβίβασις της σκέψεως : τηλεπάθεια - Caritsoudein, J.
Ο άνθρωπος έχει πολύ δρόμο ακόμη μέχρι να φτάσει στην πλήρη ανάπτυξη των εσωτερικών του δυνάμεων. Είμαστε ακόμη οδοιπόροι που μόλις έχουν φτάσει στο κατώφλι· κάποιες στιγμές δεχόμαστε μια λάμψη φωτός, ευτυχίας και χαράς, αλλά δεν μπορούμε ακόμη να το διαβούμε και να μπούμε. Η έκτη αίσθηση, όπως κάθε ανθρώπινη δύναμη που μένει αδρανής, έχει ατροφήσει. Μερικές φορές νιώθουμε έκπληξη από τα δείγματα της ύπαρξής της, τα οποία δεν μπορεί κανείς να αγνοήσει. Μπορούμε όμως με τη βοήθεια του βιβλίου αυτού μέσα από τις απλές ασκήσεις και τα παραδείγματα που παρθέτει, να εξασκήσουμε την τηλεπάθεια προς όφελός μας και ευχαρίστησή μας.