Ουσία και βάθος - Greene, Graham, 1904-1991 (Μεγάλοι σύγχρονοι λογοτέχνες, 1983)
Ο Σκόμπι, αστυνόμος σε μια, γεμάτη παλιόμυγες, αποικία στη Δυτική Αφρική κατά τη διάρκεια του πολέμου, είναι πάνω από κάθε υποψία.