Ζήσε άγρια και επικίνδυνα : προοπτικές μια ριζοσπαστικής οικολογίας - Ditfurth, Jutta, 1951- (Στάχυ, 1992)
...Η Αριστερά δεν έχει μέλλον παρά μόνο αν καταλάβει πως ο φεμινισμός και η οικολογία δεν είναι δευτερεύουσες αντιθέσεις, αλλά κεντρικά συστατικά στοιχεία της σημερινής και της μελλοντικής αριστερής πολιτική.