Μελετήματα και δοκίμια : φιλοσοφικά, υπαρξιακά, αισθητικά - Καμαρινάκης, Γιάννης ([χ.ό.], 1986)
Η ανηφορική πνευματική πορεία του Καζαντζάκη -- Οι υπαρξιακοί προβληματισμοί -- Η μοναξιά -- Ο φόβος του θανάτου -- Ο Μπωντλαίρ και το πάθος του για το ωραίο -- Ο Ξενόπουλος, ο μεγάλος φίλος των παιδιών -- Ο Μιχ. Δ. Στασινόπουλος και η θαυμαστή σταδιοδρομία του