Στοχασμοί για το δημοτικό τραγούδι και άλλοι στοχασμοί : κριτικές μελέτες IV - Θρύλος, Άλκης, 1896-1971 (Καλλέργης τυπογρ., 1928)
Οι γιορτές των Δελφών -- Ο Προμηθεύς Δεσμώτης στους Δελφούς -- Η βουβή Πυθία