Πολιτικές υγείας στη Ελλάδα και τις Ευρωπαϊκές κοινωνίες - Οικονόμου, Χαράλαμπος Επ. (Διόνικος, 2004)
Ένα βιβλίο που έρχεται να καλύψει το κενό το οποίο υπάρχει στην ελληνική βιβλιογραφία σχετικά με τα ζητήματα της ευρωπαϊκής και ελληνικής πολιτικής Υγείας. Αποτελεί πραγματικά χρήσιμο εγχειρίδιο για ερευνητές, επιστήμονες, φοιτητές κοινωνικών, πολιτικών και οικονομικών επιστημών, επαγγελματίες και γενικά όσους ενδιαφέρονται για την κατανόηση της λειτουργίας των Συστημάτων Υγείας.