Η κοινωνιολογική έρευνα : κριτική επισκόπηση των μεθόδων και των τεχνικών - Κυριαζή, Νότα (Ελληνικά Γράμματα, 2009)
Το βιβλίο παρουσιάζει τις βασικές μεθόδους και τεχνικές της κοινωνιολογικής έρευνας. Συγκεκριμένα, δίνει έμφαση στις θεωρητικές και τεχνικές τους παραδοχές και στις επιπτώσεις τους στη συγκέντρωση, την οργάνωση και την ερμηνεία των εμπειρικών δεδομένων.