Οικονομική του δημόσιου τομέα - Stiglitz, Joseph (Κριτική, 1992)
Πως επηρεάζει το κράτος την οικονομία; Ποιος είναι ο λόγος που ορισμένες οικονομικές δραστηριότητες αναλαμβάνονται από τον δημόσιο τομέα και άλλες από τον ιδιωτικό τομέα; Με ποιο τρόπο διογκώθηκε το κράτος τα τελευταία πενήντα χρόνια; Είναι μερικά από τα βασικά ερωτήματα που απαντώνται στο βιβλίο αυτό.