Εποχικά : κείμενα για νεότερους πεζογράφους - Θεοδοσοπούλου, Μ. (Νεφέλη, 1999)
Τάκης, Θεοδωρόπουλος -- Πέτρος Τατσόπουλος -- Αρης Σφακιανάκης -- Αλάξης Πανσέληνος -- Ανδρέας Μήτσου κ..α. Με 44 κείμενα στα οποία πραγματεύεται αντιπροσωπευτικά δείγματα γραφής 36 νεότερων συγγραφέων, η Μ. Θεοδοσοπούλου επιχειρεί να χαρτογραφήσει το δυσδιάκριτο τοπίο της σύγχρονης πεζογραφικής παραγωγής.