Εγώ η μητέρα μου κι ο κόσμος - Gabe, Dora, 1886-1983 (Κέδρος, 1981)
Ένα βιβλίο χωρισμένο σε δυο μέρη. Στο πρώτο μέρος ένα κοριτσάκι μιλάει για τον κόσμο που το περιβάλλει. Και τα λόγια του, απλά, γεμάτα ευαισθησία και λυρισμό, δείχνουν την αγάπη που πλημμυρίζει την καρδιά του .