Εν λευκώ - Ελύτης, Οδυσσέας, 1911-1996 (Ίκαρος, 1993)
Η έκδοση αυτή περιλαμβάνει τα πεζά κείμενα του Οδυσσέα Ελύτη (1972-1995): ΜΕΡΟΣ ΠΡΩΤΟ: Σχέδιο για μια εισαγωγή στο χώρο του Αιγαίου Τα επιτύμβια Ρωμανός ο Μελωδός Η μαγεία του Παπαδιαμάντη Αναφορά στον Ανδρέα Εμπειρίκο Η μέθοδος του "'Αρα" Ο διαιρέτης "Κ" στη σύγχρονη ζωγραφική, μαζί μ'ένα "Μικρό φανταστικό μουσείο" ΜΕΡΟΣ ΔΕΥΤΕΡΟ: Τα μικρά έψιλον ΜΕΡΟΣ ΤΡΙΤΟ: Λόγος στην Ακαδημία της Στοκχόλμης Τα δημόσια και τα ιδιωτικά Χρόνος δεσμώτης και χρόνος λυόμενος Ιδιωτική οδός Πρόσω ήρεμα