Η συμμορία της άρπας - Κουμανταρέας, Μένης, 1931-2014 (Κέδρος, 1993)
Ενας γεροπαράξενος καθηγητής που εμφανίζεται φορώντας πάντα γάντια. Ένα μικρομέγαλο κορίτσι με σιδεράκια στα δόντια που ονειρεύεται ξύπνιο. Κι ένας ερμαφρόδιτος ξένος υπηρέτης. Τι μπορεί να συνδέει αυτά τα πρόσωπα που η δράση τα παρακολουθεί ανάμεσα σ' ένα ύποπτο φαστφουντάδικο κι ένα ξεπεσμένο αστικό σπίτι.