Η άνοδος και η πτώσις του πράσινου ράιχ - Χατζηφωτίου, Ζάχος, 1923- (Πατσούρης, 1983)
Τα επιτεύγματα...φαιδρά και ευτράπελα, που έλαβον χώρα κατά την διακυβέρνησιν του τόπου, από το "Πράσινο Ράϊχ" των πρώτων 100.. 200... 300... 400.. 500... 600... 700... 800.. ημερών. Σημεία και τέρατα, εκτός από έργα.