Μετάβαση στο περιεχόμενο
Toggle navigation
Κοβεντάρειος Δημοτική Βιβλιοθήκη Κοζάνης
我的帐户
退出
登录
语言
English
Deutsch
Español
Français
Italiano
日本語
Nederlands
Português
Português (Brasil)
中文(简体)
中文(繁體)
Türkçe
עברית
Gaeilge
Cymraeg
Ελληνικά
Català
Euskara
Русский
Čeština
Suomi
Svenska
polski
Dansk
slovenščina
اللغة العربية
বাংলা
Galego
Tiếng Việt
Hrvatski
हिंदी
全文检索
题名
作者
主题
索引号
ISBN/ISSN
标签
检索
高级检索
检索
Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη...
持有资料
引用
发送短信
推荐此
打印
导出纪录
导出到 RefWorks
导出到 EndNoteWeb
导出到 EndNote
加到收藏夹
Πως η Ελλάς ημπορεί να παράγη περισσοτέραν τροφήν : η αμερικάνικη αποστολή του Ερυθρού Σταυρού εις την Ελλάδα /
Αποθηκεύτηκε σε:
书目详细资料
主要作者:
Όπκινς, Κύριλλος Γεώργ.
(Συγγραφέας)
企业作者:
Σακελλάριος Π. Δ.
(Εκτυπωτής)
格式:
图书
语言:
Greek
出版:
Εν Αθήναις :
Π. Δ. Σακελλαρίου,
1919
主题:
Παραγωγή
Τροφή
持有资料
实物特征
相似书籍
职员浏览
ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
持有资料详情 ΚΔΒΚ: Κλειστό βιβλιοστάσιο - Αποθήκη
索引号:
641.3 ΟΙΚ
641.3 ΟΠΚ
复印件 Unknown
Not for loan
复印件 Unknown
Not for loan
相似书籍
Die Krankenkost : Ein praktisches Handbuch fuer Arzte, Kranken- und Wohlfahrtsanstalten, Sanatorien, Pflegeperson, Erziehungsanstalten und fur die Familie /
出版: (1910)
Ingredients /
由: Mirams, Peter, κ.ά.
出版: (2000)
Γιατί δεν πρέπει να τρώτε κρέας
由: Πισσάνος, Αντώνιος
出版: (1977)
Για να τρώμε σωστά : χρήσιμες γνώσεις για ένα υγιεινό διαιτολόγιο /
由: Γαλανός, Δημήτριος Σ., 1927-2011
出版: (1994)
Στοιχεία τροφογνωσίας και διαιτολογίας : προς χρήσιν των σπουδαστριών των Παιδαγωγικών Ακαδημιών και των μαθητριών των σχολείων της μέσης εκπαιδεύσεως, ως και των συναφών εκπαιδευτικών ιδρυμάτων /
由: Λάμπρου, Ευσταθία
出版: (1970)
载入...