Το μυστήριο του εξαφανισμένου ράπερ, ή, Πώς εκείνες οι χριστουγεννιάτικες διακοπές έμειναν αξέχαστες - Νάνου, Αναστασία (Andy's Publishers, 2016)
Όταν πέντε έξυπνα ξαδέρφια βρίσκονται στην Ιταλία για τις Χριστουγεννιάτικες διακοπές, δεν φαντάζονται σε τι περιπέτειες θα μπλέξουν! Δεν υποψιάζονται πώς ένας φαινομενικά συνηθισμένος τουρίστας θα μπορούσε να τους βάλει σε τόσους μπελάδες... Και φυσικά δεν καταλαβαίνουν τι σχέση έχει μία διάσημη ηθοποιός και η κόρη της με αυτή την ιστορία. Εκείνο που ξέρουν είναι ότι θα ξεκινήσουν ένα συναρπαστικό κυνηγητό από τη Ρώμη μέχρι τη Βουδαπέστη για να λύσουν το μυστήριο...