Πιέριος, Α. Κ. (1949). Συνοπτικά περί της υπάρξεως του Θεού και του τρισυπόστατου της θεότητος, περί αθανασίας της ψυχής, περί καιρών εθνών και θρησκειών και περί της εξιδιασμένης αποστολής του ελληνισμού. Εν Θεσσαλονίκη: Τριανταφύλλου.
Chicago-стиль цитированияΠιέριος, Αναστάσιος Κ. Συνοπτικά περί της υπάρξεως του Θεού και του τρισυπόστατου της θεότητος, περί αθανασίας της ψυχής, περί καιρών εθνών και θρησκειών και περί της εξιδιασμένης αποστολής του ελληνισμού. Εν Θεσσαλονίκη: Τριανταφύλλου, 1949.
MLA-цитированиеΠιέριος, Αναστάσιος Κ. Συνοπτικά περί της υπάρξεως του Θεού και του τρισυπόστατου της θεότητος, περί αθανασίας της ψυχής, περί καιρών εθνών και θρησκειών και περί της εξιδιασμένης αποστολής του ελληνισμού. Εν Θεσσαλονίκη: Τριανταφύλλου, 1949.