Κωσταρίδου-Ευκλείδη, Α. 1. (1983). Συμβολή στην ψυχολογική μελέτη του διαλογισμού με υποθετικές προτάσεις: το είδος της άρνησης στο λόγο ή στην ακολουθία και η επίπτωσή του στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Θεσσαλονίκη: [χ.ό.].
Chicago Stili AlıntıΚωσταρίδου-Ευκλείδη, Αναστασία 1949-. Συμβολή στην ψυχολογική μελέτη του διαλογισμού με υποθετικές προτάσεις: το είδος της άρνησης στο λόγο ή στην ακολουθία και η επίπτωσή του στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Θεσσαλονίκη: [χ.ό.], 1983.
MLA AlıntıΚωσταρίδου-Ευκλείδη, Αναστασία 1949-. Συμβολή στην ψυχολογική μελέτη του διαλογισμού με υποθετικές προτάσεις: το είδος της άρνησης στο λόγο ή στην ακολουθία και η επίπτωσή του στην εξαγωγή συμπερασμάτων. Θεσσαλονίκη: [χ.ό.], 1983.
Uyarı: Bu alıntı herzaman %100 doğru olmayabilir..