Ιογενής πνευμονία : ανέκδοτο χειρόγραφο από το αρχείο του Ζ.Λ. στο ΕΛΙΑ/ΜΙΕΤ - Λορεντζάτος, Ζήσιμος, 1915-2004 (Μορφωτικό Ίδρυμα Εθνικής Τραπέζης, 2016)
Ανέκδοτο χειρόγραφο από το αρχείο του Ζήσιμου Λορεντζάτου στο ΕΛΙΑ/ΜΙΕΤ