Ιστορικά μελετήματα - Αθανασιάδης-Νόβας, Γεώργιος, 1893-1987 (Ίδρυμα Γεωργίου και Μαρίας Αθανασιάδη-Νόβα, 1998)
Νότης Μπότσαρης - Η ψυχή του Γένους - Εις μνήμην Μικράς Ασίας - Για τον λόρδο Βύρωνα - Μεσολόγγι