Της Κρήτης μας τα σόρδινα : ευτράπελες ιστοριούλες και πικάντικα ανέκδοτα της Κρήτης και του λαού της - Βιτώρος, Γιώργος (Αναστασάκης, 1986)
Ευτράπελες ιστοριούλες και πικάντικα ανέκδοτα της Κρήτης και του λαού της. Πρόλογος: Ηλίας Πετρόπουλος