Το μπουρδέλο : ήτοι λαογραφική πραγματεία περί των εν Ελλάδι οίκων ανοχής και του πληρώματος αυτών - Πετρόπουλος, Ηλίας, 1928-2003 (Γράμματα, 1980)
Τό μπουρδέλο ήτοι, λαογραφική πραγματεία περί των εν Ελλάδι οίκων ανοχής και του πληρώματος αυτών