Η πείνα της ύπαρξης - Γεωργίου, Σπύρος Α. (Μανδραγόρας, 2011)
"Η ιέρεια Κυμαία Σίβυλλα έστρεψε την πλάτη στον έρωτα κοίταξε άπληστα τη ζωή, μόρφασε σαρκαστικά μπροστά στο θάνατο. Ένα ανθρώπινο ον στοιχειωμένο από την πείνα της ύπαρξης που εγκλωβίστηκε σε έναν ιδιότυπο διάλογο με τον θεό Απόλλωνα".