Βιογραφική εγκυκλοπαίδεια Ελλήνων λογοτεχνών - Βαλέτας, Γιώργος Μ., 1907-1989; Κωστελένος, Δημήτρης Π., 1932-2004
Περιέχόμενα: Τ.1 : Πρόλογος, Εισαγωγή και λήμματα από Αβέρωφ-Τοσίτσα Ευάγγελο έως Ιωσήφ,Μιλτιάδη -- Τ.2: Λήμματα από Καβάκη-Ράλλη Δημήτριο έως Μάργαρη, Διονύσιο -- Τ.3: Λήμματα από Μάργαρη, Διονύσιο έως Προκοπίου, Σωκράτη -- Τ.4: Λήμματα από Πρόκο, Αντώνη έως Ωρολογά, Πέτρο και Γλωσσάριο -- Σύγχρονη ιστορία νεοελληνικής λογοτεχνίας από την άλωση ως τις μέρες μας - Ευρετήριο ονομάτων.