Δημοτικά τραγούδια : τραγούδια Ρωμέϊκα = Popvlaria Carmina : Graeciae recentioris - Passow, Arnold (Νίκας-Σπανός, 1958)
I. Κλέφτικα τραγούδια.-- II. Ιστορικά τραγούδια.-- III. Τραγούδια οικιακά.-- IV. Ο χάρος.-- V. Τραγούδια πλαστά.-- VI. Βλάχικα τραγούδια.-- VII. Τραγούδια ερωτικά.-- VIII. Δίστιχα