Το λαϊκό τραγούδι της αντίστασης - Αδάμος, Τάκης (Καστανιώτης, 1977)
Δεύτερη έκδοση Τα λαϊκά τραγούδια για τον ελληνοιταλικό πόλεμο Τα λαϊκά τραγούδια για τη μάχη της Κρήτης Τα λαϊκά τραγούδια της κατοχής και του αντάρτικου Μεταπελευθερωτικά λαϊκά τραγούδια της αντίστασης.