Καβάφεια 2007 : αφιέρωμα στον Κορνήλιο Καστοριάδη στοχαστή της αυτονομίας : 2-4 Νοεμβρίου 2007 : δεκαοχτώ εισηγήσεις - Αποστολόπουλος, Απόστολος; Αρμάος, Δημήτριος 1959-2015; Οικονόμου, Γεώργιος Ν. (Σύγχρονη Δελφική Αμφικτυονία, 2010)
Δεκαοχτώ εισηγήσεις από το συνέδριο/αφιέρωμα στον Κορνήλιο Καστοριάδη που διοργάνωσε η Σύγχρονη Δελφική Αμφικτυονία σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ενώσεων Συντακτών από τις 2 ως τις 4 Νοεμβρίου του 2007. Γραμματολογικές επισημάνσεις, συγκρίσεις και θεωρήσεις της πολιτικής και φιλοσοφικής σκέψης του Καστοριάδη, εστιασμένες στην αντίληψή του για τη Δημοκρατία υπό το πρόταγμα της Αυτονομίας.