Τάο τε κινγκ - Laozi, 6ος αι. π.Χ. (Εσωτερική αναζήτηση, 1995)
Το Τάο τε Κινγκ περιέχει την ουσία της κινέζικης φιλοσοφίας του ταοΪσμού μέσα στα ογδόντα ένα κεφάλαια του βιβλίου - περίπου 5.000 λέξεις - που έχει πάντα μεγάλη επίδραση στην κινέζικη σκέψη και στον πολιτισμό. Την αναγνωρίζουμε ζωντανή στις λαΪκές παροιμίες και στη λαϊκή τέχνη.