Demosthenis orationes. Tomus I - Δημοσθένης, 383-322 π.Χ.
Ολυνθιακοί -- Κατά Φιλίππου -- Περί Αλοννήσου -- Περί των εν Χεροννήσω -- Περί συντάξεων -- Περί των συμμοριών -- Υπέρ μεγαλοπολιτών -- Περί προς Αλέξανδρον συνθηκών -- Περί του στεφάνου -- Περί της παραπρεσβείας --